Toimitusehdot

Etusivu » Toimitusehdot

Sinikaarre,  kanta-asiakkaan verkkokauppa, Ly-0971653-1
Kaunis Kiitos, kun olet kanta-asiakkaamme. Haluamme palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla.
Jos / kun tulit nyt asiakkaaksemme, kerromme Sinulle mielellämme tuotteistamme.
Sinikaarre tarjoaa kanta-asiakkailleen laadukkaat tuotteet, aina henkilökohtaista palvelua ja parhaimmat kanta-asiakasedut. Käytössäsi on vähintään kaksi asiakaspalvelijaa joista voit valita itsellesi sopivan.
Palvelemme henkilökohtaisesti                                                          ma-pe 10-17 ja la 10-14
kivijalka:                                                                                                        Hallituskatu 25, Oulu
sähköposti:                                                                                               info@sinikaarre.com
puhelin:                                                                                                                     044-5475350
facebook:                                                                                            Alusasuliike Sinikaarre
Kaunis Kiitos kun olet kanta-asiakkaamme. Haluamme palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Tarjoamme Sinulle lisäetuna mahdollisuuden tilata tuotteitamme 24/7 verkkokaupastamme, www.sinikaarrekauppa.com sta, juuri silloin kun Sinulla on siihen sopiva aika.
Tilauksesi voit hakea liikkeestämme Hallituskatu 25, Oulu tai toimitamme ne postitse. Ilmoitamme Sinulle lähetystunnuksen, jolla voit käydä hakemassa tilauksesi postista. Kanta-asiakastilaukset on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille kanta-asiakkaillemme.
Voit liittyä kanta-asiakkaaksemme joko liikkeessämme, Hallituskatu 25 Oulu, soittamalla meille 044-5475350 tai tekemällä tilauksen Sinikaarrekaupassa. Olemme facebookissa nimellä Alusasuliike Sinikaarre. Voit liittyä sitäkin kautta kanta-asiakkaaksemme ja lähetellä viestejäsi.
Jos kaikki asiakaspalvelijamme on varattuja jätä, soittopyyntö tai viestisi, otamme Sinuun yhteyden heti vapauduttuamme.
Kanta-asiakkuus ei maksa Sinulle mitään.

Kanta-asiakkaan edut

  •  500 €:n kertaostoksesta saat 50 € lahjakortin. Lahjakortti on voimassa 3kk.
  • Joka viikko vaihtuvat kanta-asiakastarjoukset käytettävissäsi
  • Saat halutessasi kanta-asiakastarjoukset tekstiviestitse tai sähköpostitse.
  • Palvelemme henkilökohtaisesti myös sähköpostitse ja Facebookissa.
  • Kanta-asiakkaana voit tilata tuotteita kauttamme.

Verkkokaupassamme on seuraavien tehtaiden tuotteita:
Belgialainen VandeVelde joka on valmistanut tuotteita vuodesta 1898 asti. VandeVelden tuotemerkkejä ovat PrimaDonna, PrimaDonna Twist, PrimaDonna Swim, PrimaDonna Sport, MarieJo, MarieJoLaventure.
Tuoteperheeseen kuuluu 3-5 kuppimallia ja kokoja A:sta J:hin. Ympärysmitat ovat vakiot ja täsmälliset. Kokohaitari on laaja alkaen 65cm jopa 120 cm. Kaarellisissa liiveissä on jokaisessa kuppikoossa oma kaari. Liivien valmistuksessa käytetään jopa 60 erikokoista ja – muotoista kappaletta jotta niistä saadaan hyvin istuvat ja tukevat.
Kuosit ja värit vaihtelevat kausien mukaan. Kuosit ja värit seuraavat pukeutumisen trendejä. Toki me naiset haluamme myös alusasuilla leikitellä liivien kuppimalleilla ja eri väreillä. Asukokonaisuuden muodostamisessa voidaan huomioida jopa värianalyysisi lempivärit ja huulipunasi. Juuri oikea koko ja malli Sinulle, jotta juhlasi ja arkesi olisi täydellistä.
Saksalainen Anita on valmistanut rintaliivejä, bikinejä, tankineja, ranta-asuja, Care-tuotteita ja rintaproteeseja.
Jo monen vuoden ajan Anita sport urheiluliivit on ollut palkittuja teknisyydestään ja toimivuudestaan.
Proteesitaskulliset liivit sopivat herkkäihoisille ja allergikoille. Materiaalit ovat hengittäviä ja miellyttäviä iholla.. Care sarjassa on kevyesti täytteellisiä T-paita liivejä, ohuempi mikrokuitu liivejä ja urheiluliivejä. Kuten muissakin Anitan tuoteperheissä myös Care- sarjoissa valmistetaan perusvärien lisäksi kaudelle uudet värit. Kaarettomissa Care liiveissä on proteesitaskut molemmin puolin
Naisellinen kaarellinen ja kaareton yksi RosaFaian ikisuosikeista on Twin sarja. Mikrokuituinen liivi on muotoon prässätty, naisellinen ja erittäin luonnollinen.  Tunnet sen olevan kuin toinen iho. Tästä sarjasta löytyy monen makuu sopiva koska kuppikokoja valmistetaan A:sta H:n. Ympärysmittoja valmistetaan 65–110 kuppikoosta riippuen. Perusvärejä on 6 ja lisäksi vaihtelevat sesonkivärit.
Juuri saapunut Anita Rosa Faia, Caroline on heti otettu omaksi asiakkaidemme keskuudessa. Rinnan normaalin pyöreyden säilyttävä T-paita liivi on tukeva ja naisellinen. Sopusuhtainen sivun korkeus kerää rinnan kauniisti luonnolliseen kohtaan. Ripauksen naisellisuutta lisää hiukan matalampi keskijakaja kuin normaalisti Anitan liiveissä. Tämän hetken uutuusväri on hempeä hunajan vaalea.
Kaarettomat ja kaarelliset rintaliivit ovat Anitan uusien suunnittelijoiden taidonnäyte.
Tuotevalikoimaamme kuuluvat: rintaproteesit, uimaproteesit ja keveät vanutäytteellä säädettävät proteesit.
Proteesia käyttäville ja herkkäihoisille on tarjolla laaja-alaisesti trendikkäitä tuotteita. Rintaliivien mallit ja materiaalit ovat pehmeitä koska ne on tarkoitettu herkälle iholle.

Bikinit, uimapuvut, tankiinit, yöasut ja rantamekot ovat naisellisia ja aistikkaita. Väriskaala on laaja joten klassikkojen ja värien ystävät löytävät mallistosta omansa.
Yksittäisenä erikoistuotteena myymme myös
Ranskalaisen Simone Perelen upeaa, pehmeää ja naisellista, kevyesti täytteellistä t-paita liiviä, Caressea. Olkaimeton Implicite Neon sarja on hiukan pienemmällä keskijakajalla valmistettu aistikas sarja. Caressea valmistetaan B – D 70-90 ja Neon  A-D 70-85.
Ruotsalainen Damella on kuulunut toimittajiimme yli 20 vuoden ajan. Laatu on hyvä ja mitoitus on meille suomalaisille sopuisa. Tuotevalikoimaamme kuuluu bikinejä, uimapukuja ja yöasuja. Syysillat ja paukkupakkaset pystytään taltuttamaan myös Damellan villasilkkisillä ja villaisilla välikerrastoilla.
Saksalainen Mey on ollut heti alusta asti tavarantoimittajamme. Heiltä löytyvät mm. laadukkaat ja pehmeät välikerrastot, aluspaidat sekä alushousut.
Itävaltalainen Wolford on päämerkkimme työvaatteissamme. Wolford on valmistanut tuotteita vuodesta  1952 vuodesta alkaen. Wolfordin tuoteperheisiin kuuluvat rennon tyylikkäät työ- ja juhla-asuiksi sopivat vaatteet ja asusteet. Asukokonaisuuden kruunaa upeat silkin pehmeät sukkahousut ja stay up-sukat. Sukkahousuja ja stay uppeja on 10-100 denierisiä ja luonnollisesti myös kauden trendiväreissä kuten päällypukeutumisen.
Rantamekot ovat käyttökelpoisia ympäri vuoden. Nopeasti kuivuvat ja silittämättä siistit rantamekot tuovat kivaa tunnelmaan syysiltojen iloksi ja joulun alla villasukkien kanssa.  Toki ympäri vuoden, vain mielikuvitus rajoittaa niiden käyttöä. Wolfordin Pure paidoilla joko lyhyt tai pitkähihaisena saadaan lisää leppoisaa lämpöä.
Mukavaa oloa ja rentoa tyylikkyyttä tuo arkeen ja juhlaan muotoilutuotteet ja liukaspintaiset, hyvin laskeutuvat pukeutumispaidat ja alusmekot.
Anitan ihanat imetysliivit ovat imettävien äitien tuotevalikoimaa. Sinikka mummeli on kutonut imetysliivin ostajille vauvasukkia. Vauvasukkia hän on tehtaillut satoja tämä yli 20 vuoden aikana. Kysäseppä onko niitä vielä varastossa. Jos varasto on ihan tyhjä voit kirjoittaa suoraan Sinikalle ja toivoa josko hän tekasisi vauvallesi sukat – sinikka.hotakainen@sinikaarre.com
 
Haluamme palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Teemme parhaamme että, olemme luottamuksesi arvoisia.
Kanta-asiakkaana saat meiltä postia uutuuksien saapumisesta, tarjouksista ja tapahtumista jossa olemme mukana sähköpostiisi jopa viikoittain. Saman tiedon saat myös alusasuliike Sinikaaren sivulta facebookista. Facebookin päivitykset näet www.sinikaarre sivuston reunasta ilman kirjautumista faceen.
Kun olet Oulussa ja kuljet liikkeemme ohi, Hallituskatu 25. Näyteikkunassamme on kaksi näyttö jossa kerromme ajankohtaisia tietoja tuotteistamme. Kerronpa vielä Sinulle että, kurkkaappa sisään astuessasi näyteikkunan näyttöä, se päivitetään suoraan Belgiasta.
Verkkokaupassamme on vain osa tuotevalikoimastamme. Soita, kirjoita tai tule käymään liikkeessämme ja kysy rohkeasti. Pystymme kertomaan, mitä kaikkea muita tuotteita voimme tarjota Sinulle juuri sillä hetkellä liikkeessämme olevien tuotteidemme lisäksi. Tilattaville tuotteille toimitusajat tiedämme kertoa ostohetkellä.
Toimitustavat
Tavarat toimitamme Postin kautta. Lähetämme Sinulle lähetystunnuksen jonka perusteella voit noutaa lähetyksesi postista. Lähetystunnuksen perusteella pystytte / pystymme seuraamaan lähetyksen kulkua. Liikkeestämme haettavat tuotteet ilmoitamme asiakkaillemme tekstarilla, s-postilla, fb-viestinä, soittamalla tai muulla sopimallamme tavalla.
Lue tästä Sinikaarteen Rekisteriseloste
Toimitusaika
Toimitusaikamme ovat 1-14 vrk. Vahvistamme toimitusaikamme Sinulle jokaisen tilauksen yhteydessä. Haluamme varmistaa että, onnistut aina ostoksesi tekemisessä.  Jos / kun olet uusi asiakkaamme, soitamme Sinulle ja kerromme lisää tilaamistasi tuotteista. Jos olet varattu tai et jostain syystä pysty vastaamaan puheluumme lähetämme Sinulle s-postia.
Suomen Verkkomaksujen maksutavat
Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-pankki sekä Ålandsbanken. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oyj:n sivuston kautta. Tiedon siirto on suojattu.
Postikulut
Postikulut ovat 8 € per tilaus.
Nouto myymälästä
Voit noutaa tilauksesi myymälästämme Hallituskatu 25 OULU, jolloin itse tilauksesta ei synny kuluja.
Toimitus
 on 1–14  vrk tuotteesta riippuen.  Tilauksen saatumme tiedämme kertoa Sinulle mitkä ovat tilaamiesi tuotteiden toimitusajat.
Henkilötietojen käyttö
Asiakkaiden henkilötietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoa varten, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.
Vaihto- ja palautusoikeus
Kanta-asiakkaana Sinulle ovat tuttuja tuotteemme joita Sinä olet käyttänyt jo vuosia. Jos ja kun olet uusi asiakkaamme soitamme aina Sinulle tilauksen saatuamme. Tämän henkilökohtaisen palvelun haluamme tarjota Sinulle aina uutena asiakkaana.
Liikkeeseemme on esteetön kulku pyörätuolilla. Käytössänne on kolme isoa sovitustilaa. Kivijalka palvelee Hallituskatu 25, Oulussa ma-pe 10-17 ja la 10-14, valittavananne on vähintään 3 asiakaspalvelijaa.
Kulkuyhteydet liikkeeseemme ovat hyvät, liikuitpa Sinä millä kulkuvälineellä tahansa kävellen, pyörällä, omalla autolla, julkisella liikenteellä tai vaikkapa taksilla. Parkkipaikkoja löytyy liikkeemme edestä ja Kivisydämen hissi on 50 metrin päässä liikkeestämme.
Tuotteemme sovitetaan kivijalkaliikkeessämme. Tuotteillamme ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Kaunis Kiitos vielä kerran, kun sain palvella Sinua!  Kanta-asiakkuus ei maksa Sinulle mitään.
Lisätiedot
Haluamme kehittää toimintaamme jatkuvasti. Olisimme erittäin kiitollisia jos antaisit meille palautetta kehityksemme tueksi: info@sinikaarre.com tai sinikka.hotakainen@sinikaarre.com.


Lue tästä Sinikaarteen Rekisteriseloste